61 yaşındaki bordo-mavili takımın yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic sabah yapılan antrenmanda futbolculara taş çıkardı. Boşnak teknik adam ilerleyen yaşına rağmen aşırı sıcak altında antrenman sahasında 23 tur attı. İzinsiz olarak antrenmana katılmayan Sol Bamba için ise noter raporu tutuldu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetimindeki antrenman öncesi, Boşnak teknik adam tüm teknik ekibi, futbolcuları ve malzemecileri orta sahada toplayarak uzun süren bir toplantı yaptı. Ardından iki gruba ayrılan bordo-mavili futbolcular, yardımcı antrenörler ve kondisyonerler eşliğinde koşu yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren koşu sırasında 61 yaşındaki Halilhodzic de durmadı. Sahada tam 23 tur atan Boşnak teknik adam, yaşına rağmen oldukça formda olduğunu göstererek futbolculara taş çıkarttı.

HALİLHODZİC'DEN GÖNDERME


Koşu sırasında sık sık gazetecilerle diyaloğa giren Vahid Halilhodzic, “Performansını her zaman yüksek tuttuğunu" ifade etti. Halilhodzic, koşuyu tamamladıktan sonra kronometresinin bozulduğunu frak etti. Bu sırada yeni kronometre istemek için kulüp çalışanlarına seslenen Halilhodzic, “Trabzonspor’a ait kronometre olmasın. Başka kulüplere ait olsun. Trabzonspor’un kronometreleri bozuluyor” şeklinde espirili göndermede bulundu.

7 FUTBOLCU SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ


Trabzonspor’da sabah yapılan antrenmana katılmayan kaptan Onur, Zeki Ayvaz, Fatih Öztürk, Bourceanu, Bosingwa, Colman ve Malouda sağlık kontrolünden geçti. Bordo-mavililerin sağlık kontrollerini kampa kadar tamamlayacağı belirtildi.

ABDULLAH TAŞCI İLE SÖZLEŞME İMZALANDI


Trabzonspor, Gençlik Geliştirme Merkezi sporcularından Abdullah Turan ile 5 yıllık profesyonel sözleşme imzalandı. 1995 doğumlu Abdullah, savunmanın sağ kanadında görev yapıyor.









Editör: Haber Merkezi