Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışına aylar önce havlu atan, Avrupa kupalarına giden en kestirme yol olarak görülen Ziraat Türkiye Kupası'na da erken veda etmesiyle hedefsiz bir takım olan Trabzonspor, tarihinin en sıkıntılı günlerini geçiriyor. Trabzonspor Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun altyapıdaki görevine dönmesinin ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Hami Mandıralı da kötü gidişe dur diyemedi.

Bordo-mavililer, Hami Mandıralı yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 4 maçta 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alırken, Ziraat Türkiye Kupası'nda F Grubu son maçında Gaziantepspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmasına rağmen gruptan lider olarak çıktı. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16. Turu'nda ise sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak kupaya erken veda etmişti. Ligde ve kupada takımın başında çıktığı 6 maçta sadece 1 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan Mandıralı, kötü gidişe çare olamadı.

İLK DÖNEMDEKİ HAVAYI YAKALAYAMADI
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, bordo-mavili takımda görev yaptığı ilk dönemdeki havayı yakalayamadı. 2013-14 sezonunda Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın ayrılmasından sonra takımın başına geçen Mandıralı, ligde oynadığı ilk 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi almıştı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Trabzonspor, Juventus ile oynadığı 2. Tur maçlarında ise rakibine her iki maçta da 2-0’lık skorlarla mağlup olmasına rağmen İtalya devi karşısında oynadığı futbolla beğeni kazanmıştı.
Editör: Haber Merkezi