Gökhan ve Mustafa 4.5, Şahin Aygüneş ise 3.5 yıllık mukavele yaparken Asbaşkan Ali Kemal Başaran, atılan imzaların Trabzonspor'un alt yapısına dönüşümünün bir göstergesi olduğunu vurgularken şöyle dedi:

"Trabzonspor, bu dönem 4-5 oyuncusunu 1461 Trabzon'dan A takıma transfer etti. Şu anda da iki oyuncumuz 1461 Trabzon'dan, bir oyuncumuz da Kasımpaşa'dan kadromuza katılıyor. Şahin de Trabzon kökenli bir evladımız, Sürmeneli. Tüm transferlerimizin Trabzonspor' a çok yararlı olacağına inanıyoruz. Zaten Gökhan ve Mustafa'yı tanıyorduk. Onların dışında bir evladımızı daha bağrımıza basıyoruz. Hepsine Trabzonspor'da başarılar ve mutluluklar diliyorum. İnanıyorum ki Trabzonspor'dan milli takıma kadar yükseleceklerdir. Ben onlardan bu azmi göstermelerini bekliyorum. Bizde üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya çalışacağız."

ŞAHİN: "TRABZONSPOR'A FAYDALI OLACAĞIMI UMUYORUM"

Şahin Aygüneş, kendisine güvenildiği için teşekkür ederken şunları söyledi:

"Benim için burada oynamak büyük onur. 4 senelik Kasımpaşa macerasından sonra Trabzon'a gelmek çok güzel. Burada uzun seneler geçirmek ve başarılı olup taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorum. Kasımpaşa'da 3 sene boyunca hemen hemen her maçta oynadım. Sonra bir sakatlık geçirdim. Çapraz bağlarım yırtıldı ve o süreçten sonra oynayamadım. Oynadığım sürede Kasımpaşa için her sene faydalıydım. Aldığım teklifler ve istatistikler bunu gösteriyor zaten. Çapraz bağ ameliyattan sonra yarım sezon kendime gelmem sürdü. Ardından buraya geldim ve Trabzonspor'a faydalı olacağımı umuyorum."

MUSTAFA: "İNŞALLAH FORMAYI BİR DAHA ÇIKARTMAM"

Trabzonspor'da olduğu için mutlu olduğunu vurgulayan Mustafa Akbaş da,  "Çocukluğumdan beri taraftarı olduğum Trabzonspor'a imza attım. İnşallah formanın hakkını veririm. Bizim bir misyonumuz da 1461 Trabzon'daki arkadaşlarımızın önünü açmak. İnşallah burada başarılı olduktan sonra formayı bir daha çıkartmam" dedi.

ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM

Hayallerini gerçekleştirdiğini ifade eden Gökhan Alsan ise, "Bana güvenip alanları inşallah utandırmam. Trabzonspor formasını ve armasını taşımak kolay değil. Yapacağımız tek şey çok çalışıp hocamızın bize şans vermesini sağlamak. Bu forma altında şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunu başarmak kolay değil ama elimden geleni yapacağım. Şu anda sakatlığım nedeniyle doktorlar eşliğinde çalışmalarım sürüyor. İnşallah Pazartesi günü takımla birlikte çalışmalara başlayacağım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından üç futbolcu formalarıyla birlikte basın mensuplarına Mobilbahis görüntü verdi. Şahin yeni sezonda 11, Mustafa 33, Gökhan ise 90 numaralı formayı giyecek.
Editör: Haber Merkezi