Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörleri Vahid Halilhodzic'in kendilerine verilen sözü tutarak ne kadar büyük, karakterli hoca olduğunu gösterdiğini söyledi.

Gürdal, açıklamada, dün gece Trabzon'a gelen Vahid Halilhodzic'in başından beri Trabzonspor'a verdiği sözü tuttuğunu belirterek," Bizim verdiğimiz fiyatın çok ciddi üstünde başka kulüplerden teklif aldı ama bize dediği gün geldi" diye konuştu.

Halilhodzic'in Trabzonspor'da başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Gürdal, "Verdiği sözü tutarak ne kadar kadar büyük, karakterli hoca olduğunu da gösterdi" dedi.

- Sabah iş başı yaptı

Trabzonspor'un prensipte anlaştığı Halilhodzic, sabah saatlerinde konakladığı otelden Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine gelerek iş başı yaptı.

Tesisleri ve sahaları inceleyen Boşnak teknik adam, daha sonra Fransa’dan birlikte geldiği yardımcıları antrenör Jacky Bonnevay, kondisyoner Cyril Moine, kaleci antrenörü Mickael Boully, fitness antrenörü Sandy Guichard ve yardımcı antrenör Fatih Kavlak’ın da katılımıyla kamp kadrosu, hazırlık maçları programları ve takıma takviyeler konusunda toplantı yaptı.

- 5 sezon sonra yabancı hoca olacak

Trabzonspor ile yarın ilk çalışmaya çıkması beklenen Halilhodzic, 5 sezon aradan sonra bordo-mavili takımda görev alacak yabancı teknik adam olacak.

En son 2009-2010 sezonunda Belçikalı teknik adam Hugo Broos ile 5 aylık bir süre çalışan Karadeniz ekibi, daha sonra Şenol Güneş, Tolunay Kafkas, Mustafa Reşit Akçay ve Hami Mandıralı'ya görev vermişti.

Trabzonspor'da ilk 2005-2006 sezonunun 9. haftasında göreve getirilen Halilhodzic, 8 sezonluk bir ayrılığın ardından tekrar Trabzonspor'un başarısı için mücadele edecek.





Editör: Haber Merkezi