Bursa'da düzenlenen "6222 nolu yasa ve Sporda Şiddetli" konulu konferansa Trabzonsporlu taraftarların eylemi damga vurdu. Geçen hafta İstanbul Barosunun İstiklal Caddesindeki merkezinde düzenlenen konferansta TFF Tahkim Kurulu Başkanı Av.Engin Tuzcuoğlu'nu protesto eden Trabzonsporlu taraftarlar, aynı eylemi bu kez de Bursa'da gerçekleştirdi.

TFF Tahkim Kurulu Başkanı Av.Engin Tuzcuoğlu'nun konuşmasına başlamadan önce Trabzonsporlu taraftarlar ile Tuzcuoğlu arasındaki tartışma ortalığı karıştırdı.

ENGİN TUZCUOĞLU ŞOK OLDU!

TFF Tahkim Betcup Kurulu başkanı Tuzcuoğlu'na gelmesinin ardından salonda bulunan 10 dolayındaki temiz futbol eylemcisi arasında yer alan Trabzon fikir kulübü üyelerinden Kazım Gündoğan ayağa kalkarak, "Türkiye'deki en büyük şikeye izin veren ve görmezden gelen Engin Tuzcuoğlu'nun konuşmasına izin verenleri kınıyorum. Tuzcuoğlu'nun böyle bir konferansta konuşmasını kesinlikle hazmedemiyoruz. Dünyanın en büyük şikesini aklayan ve hiçbir şey olmamış gibi davranan bu adamın burada konuşmasını, konuşturulmasını şiddetle kınıyorum" dedi.

İçlerinde bazı Galatasaraylı taraftarların da bulunduğu grup "Yeter, tuzun koktu sen sus adalet konuşsun" yazılı pankart açarak Tahkim Kurulu Başkanı Tuzcuoğlu'na tepki gösterdi. Yavuz Saltık ve grubun tepkisine ardından emniyet güçleri devreye girerek Saltık ve salonda bulunan diğer kişileri dışarı çıkarttı.
Editör: Haber Merkezi