Ankara aktarmalı olarak uçakla Trabzon'a gelen misafir öğrencileri, Trabzon Havalimanı'nda Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ve kardeş okul projesi kapsamında Çaykara İlçesi Karaçam İlkokulu öğretmen ve öğrencileri karşıladı. Daha sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na giden öğrenciler, stadı gezdi.

Hayatlarında ilk kez uçağa bindiklerini belirten misafir öğrenciler, "Çok güzel bir duyguydu. Hepimiz Trabzonsporluyuz çünkü babalarımız da Trabzonsporlu. Trabzonspor maçını izleyeceğimiz için çok heyecanlıyız. İlk kez bir maçı canlı olarak seyredeceğiz." dediler.Öğrencilerin Trabzonspor'un kadrosunu ezbere sayması da dikkat çekti.

Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül, 120 haneli Bağacık köyündeki insanların tamamının Trabzonspor taraftarı olduğunu Trabzonspor'un maçını izlemek, futbolcularla tanışmak istediklerini söyledi.  Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney de   ülkenin başka bir köşesinde tamamı Trabzonsporlu olan bir köyün öğrencilerini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Geceyi  Çaykara İlçesi'nde kardeş okul projesi kapsamındaki arkadaşlarının evlerinde geçiren  Diyarbakırlı öğrenciler yarın akşam  Avni Aker Stadı'nda Galatasaray maçını izledikten sonra Diyarbakır'a dönecek.
Editör: Haber Merkezi