sonnokta özel haber

SOMALİLİ OYUNCU YERE DÜŞTÜ


Çaykur Rizespor ile yollarını ayıran Uğur Tütüneker ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Hafta içinde yapılan idmanda kaleci Serkan Kırıntılı ile  Ali  Liban Abdi arasında  kavga çıktı. Teknik Direktör Uğur Tütüneker, tüm oyuncularının gözleri önünde cereyan eden olayda, her iki oyuncuyu ayıracağına Somalili oyuncu Liban Abdi’ye kafa attı. Somali oyuncu dengesini kaybederek yere düştü. Araya giren futbolcular Liban Abdi’yi idmandan çıkardı.

TÜTÜNEKER iNANDIRICI DEĞiL

Geçen sezon Yeşil-Mavili takıma transfer olan 25 yaşındaki Somalili futbolcuyu sakatlığının geçmesine rağmen 3-1 kazanılan Elazığspor maçının kadrosuna almayan eski teknik direktör Uğur Tütüneker’in kavga konusunda yönetim kurulu tarafından inandırıcı bulunmayarak ipinin çekildiği belirtildi. Somalili futbolcu Liban Abdi bu olaydan sonra son maçta oynamak istemediğini yönetim kuruluna bildirdi.
 

ÇELiŞKiLi AÇIKLAMA

Tütüneker’in Elazığspor maçının ardından gazetecilerin Liban Abdi ile ilgili sorularına  ise çelişkili cevap vermesi dikkat  çekti.  Tütüneker, “Liban Abdi’yi kadroya  almak istedim. Ancak bu oyuncu kendini iyi hissetmediğini bildirdiği için kadroya almadım” sözleri kavgayı saklamaktan başka bir açıklama olmadığı olarak değerlendirildi.  Öte yandan Çaykur Rizespor ile yolları Elazığspor maçından sonra ayrılan Tütüneker’in Yeşil-Mavili taraftarlarla da bir maç sonrası datartışmıştı.
Editör: Haber Merkezi