Kulüpler Birliği’nin Trabzonspor – Galatasaray maçında yaşananların ardından yaptığı olağanüstü toplantıya Muharrem Usta damgasını vurdu. Trabzonspor Başkanı’nın toplantıda yaptığı, “Türk futbolunda sistem iflas etmiştir. El birliğiyle yeni bir sistem kurmalıyız” çıkışına, Anadolu takımlarıyla birlikte 3 büyük kulüp de destek verdi. Toplantıda dile getirdiği teşhislerine tüm Süper Lig kulüplerinin saygı duyduğu Usta, oluşan gerilime nokta koyan yapıcı tavrıyla da takdir topladı.

YENİDEN BİRLEŞTİRİYOR
Kulüpler Birliği toplantısında Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın futbola yönelik teşhisleri alkış topladı. Başkanın “Türk futbolunda sistem çökmüştür. El birliğiyle bunu yeniden inşa etmemiz gerekiyor” çağrısına büyük destek geldi. Şu ana kadar Anadolu kulüplerinden destek alan Usta’ya bu kez üç büyük kulüp, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş da hak verdi. Spor Toto Süper lig ekiplerinin tüm yöneticileri, Usta’nın açıklamalarına katıldıklarını belirttiler.

TOPLANTIDA OLUMLU HAVA
Bordo-mavili kulübün başkanının sözleri, son dönemde yaşanan olayların ardından gerilen Türk futbolunda pozitif bir hava oluşmasını da sağladı. Muharrem Usta, yapıcı tavrının ardından, toplantıdan sonra üç büyük kulüp de dahil tüm Spor Toto Süper lig takımlarının yöneticileri tarafından tebrik edildi. Trabzonspor Başkanı böylece takımının 4 kırmızı kart gördüğü Galatasaray maçının ardından oluşan gerilime de noktayı koymuş ve olumlu bir hava yaratmış oldu.
Editör: Haber Merkezi