SONNOKTA SPOR MERKEZİ - 03-13 Şubat 2020 tarihlerinde Antalya'da yapılan Wushu Sanda Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteren Yomra Gençlik Spor Kulübü madalyalara ambargo koydu.

19 sporcu ile sahne alan Yomra Gençlik Spor Kulübü şampiyonayı 4 altın toplamda 10 madalya ile tamamladı.  Elde ettiği başarıyla Trabzon’un gururu olan Yomra Gençlik Spor Kulübü Başkanı Murat Sağır bu başarıyı Trabzon’a taşıdıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Aynı zamanda kulübün antrenörlüğünü de yapan Sağır, “Başarılı bir şampiyona geçirdik. Sporcularımın hepsi ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Sporcularımı yürekten kutluyorum. Bize büyük mutluluk yaşattılar. Bize inananların yüzünü kara çıkarmadık. Güzel sonuçlarla evimize dönüyoruz. Şimdi önümüzde bir Wushu Sanda Okul Sporlar Türkiye Şampiyonası ve hemen ardında Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası var. Aynı azim ve disiplinle çalışmalarımıza hız katarak devam edip yeni başarılara yelken açacağız. İnanıyorum ki çocuklarımız çok daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi