Yomra Gençlik Spor Kulübü Derneği gençlere spor imkanı sağlıyor. Yomra Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü desteğiyle, Yomra Cimnastik Salonu’nda çalışmalarını sürdüren Yomra Gençlik Spor Kulübü yaklaşık bay ve bayan olmak üzere 200 sporcuya hizmet vermekte. Murat Sağır ve Tuğba Kına Sağır nezaretinde çalışan sporcular, Wushu, Muay Thai ve Kick-Boks branşlarında eğitim alıyor.

HAYIRLI EVLATLAR
Sağır, “Minik, genç ve büyük kategorilerinde insanların spor yapmasını sağlıyoruz. Yomra’daki gençlerin sportif ve ahlaklı bir şekilde yetişebilmeleri, kötü alışkanlıklara bulaşmamaları, vatana ve millete hayırlı evlatlar olabilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu sebepten hafta sonları da içinde olmak üzere her gün antrenman programı uyguluyoruz” dedi.

BİLGİSAYAR BAŞINDAN KALKMASINI SAĞLIYORUZ
Sağır, “Yakın zaman önce eşim Tuğba Kına Sağır, Yavuz Selim Kazancı, Ruhan Şimşek ve Ekrem Baydar ile kurduğumuz ve kuruluş amacı çocukları bilgisayar başından kaldırıp, spora kazandırmak, kötü alışkanlıklara spor ile dur demek, ülkemizdeki obezite sayısını azaltmak, bayanların kendilerini fiziki olarak da savunabilmeleri için Yomra Gençlik Spor Kulübü Derneğini kurduk. Yomra Kaymakamımız Hasan Balcı, Yomra Belediye Başkanımız İbrahim Sağıroğlu, Yomra Gençlik Spor İlçe Müdürümüz Cengiz Aydoğdu, Yomra Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Recep Kurt, Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve Vekili Erdoğan Beder’in de kulübümüze yapmış oldukları desteklerle başarılı sporcu yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ
Murat Sağır, geçen hafta Yomra ilçesinde yapılan Wushu Sanda Qinda İl seçmesinde 110 sporcunun yarıştığını belirterek, “Sporcuların 51 tanesi Yomra Gençlik Spor Kulübü sporcularından oluşuyordu. Turnuvadan 41 tane birincilik ve 10 tane ikincilikle ayrıldık. Bu ilk turnuvamız olmasına rağmen sporcularımız geleceğe yönelik güven Verdiler. Sporcularıma güveniyorum. İnşallah daha çok çalışıp ülkemize Yomra’dan sayısız milli sporcu kazandırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi