3.Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yomraspor’da son 2 haftada alına 4 puan umutları yeşertirken Mor-Beyazlılar hafta sonu oynayacağı Düzce maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Yomraspor Kulüp Başkanı Davut Atmaca son haftalarda topladıkları puanlarla ligde biraz olsun nefes aldıklarına vurgu yaparak, “Bu noktaları hak etmiyoruz. Ancak futbolun bir gerçeği var o da puan tablosundaki yeriniz” diye konuştu.

Bu süreci el birliğiyle aşacaklarına vurgu yapan Atmaca, “Yönetim kurulu olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Halbuki sezona çok büyük umutlarla başlamıştık. Ve çok da umutluyduk. Ancak umutlarımızı yitirmedik. Daha önümüzde çok uzun bir süreç var. Her şeyi tersine döndürmek bizim elimizde. İlk yarının tamamlanmasına 2 hafta kaldı. Bu müsabakalardan 6 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Telafi edecek zaman var

Devreye 6 puanla girmek istediklerine vurgu yapan Atmaca, “Düzce ve Kızılcabölük maçlarından alacağımız 6 puan ikinci yarı için rotamızı değiştirecektir. Ne olursa olsun hiçbir hedefimizden şaşmadık. Sadece biraz geride kaldık. Devre arasında yapacağımız takviyelerle hem taraftarımıza bambaşka bir Yomraspor izletmek hem de hedeflerimize doğru yol alacak bir ekip kurmayı amaçlıyoruz. Devre arasında gerekli takviyeleri yapıp son ana kadar mücadelemizi vereceğiz. Henüz hiçbir şey bitmedi. Önümüzde bu süreci telafi edecek zamanımız var” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi