Belki de uzun zamandır Trabzonspor’un Mali Divan Kurulu toplantısı bu denli kalabalık ve de içeriği olarak bu denli coşkulu olmamıştır. Dünden bugüne Trabzonspor’un içinde bulunduğu çıkmazları ve de her bir üyenin Trabzonspor adına yapması gereken işlevleri yerli yerinde anlaşılır konuları tek tek en ince ayrıntısına kadar gözler önüne sermesi hakikaten Trabzonspor adına önemli bir olguydu.

Trabzonspor’da nice toplantılar yapılmıştır.

Lakin bu denli toplantıların özüne dönük gerçeklerimizle yüzleştiğimiz bu denli konuşmacıların olaylara hakim söylemleri yakın zamanda Trabzonspor’un not defterine düşülmemişti. Burada yiğidi öldür hakkını teslim et diyeceğimiz isimlerin başında hiç kuşkusuz Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen gelmiştir. Konuşmasında verdiği mesajların yanı sıra yaptığı güzel ev sahipliğiyle son yılların en güzel toplantısının gerçekleşmesine vesile olan Sürmen’i kutluyorum. Gerçekten iyi iş çıkardı.

Hızlı bir dönüşüm içerisinde olan kulübümüzün finansal ve de ekonomik sorunlarının yanında daha büyük sorunlarımızın olduğunu. Gerek Avrupa kupalarında gerekse de kendi ligimizde sportif başarıları yakalamak için daha çok yolumuzun olduğunu beyan ederken ekonomik tablo buna üst seviyede imkan vermese de hep birlikte, hep bir arada Trabzonspor her zaman yarışmacı bir takım olarak yoluna devam edecektir. Bu söylemlerle birlikte Divan kurulundaki tüm üyelere şu anki mali tablo kısıtlı olsa da özlenen başarıyı yakalamak için daha farklı projelerle daha hızlı yol alacaklarından kimsenin şüphesi olmayacaktır diyerek mali tabloyu kurul delegelerine sunmuştur.