Türkiye’nin terörle mücadelede tam bir makas değiştirdiğini hem Türkiye içindeki bazı mahfiller, hem de terörü açıkça destekleyen ellerinde Hiroşima ve Nagazaki’deki bütün ‘enamın’ kanı bulunan baron devletleri, idrak ederlerse kayıplarını azaltırlar. Aksi halde 300 milyonluk Türk dünyasının kıyamıyla çok büyük bir belayı satın almış olurlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açık konuşmayı ilke edinmiş bir lider. Netlikle duyulacak bir sesle “uyuyan devi uyandırdınız” derken masal atlatmıyordu.

Hele de Devlet’e sırtını dayayınca Altay ve Hira Dağı’nın çocukları kuvvet buldu. Olimpos Dağı’na yaslananlar ise artık kaçacak delik arayacak.

Dünyada tek bir millete ‘asker millet’ yakıştırması yapılmıştır. Herkesin malumu olduğu üzere bu millet Türk milletidir.

Öyle paralı askerlerle, kilometrelerce uzaktan gelip zafer kazanmayı düşlemek ancak Rambo filmlerinde olur. Oysaki sahaya çıktığında gerçek yürek, gerçek ölüm iş görür.

Hani bizde çok tutulan bir reklam var. “Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz” diye...

Aynen katılıyoruz “Anlatmaya gerek yok Afrin’de görüyorsunuz” her şeyi.

Dünyada sivil hassasiyetinden en son bahsetmesi gereken devletler, daha dün Irak'ta bir buçuk milyon insanı hunharca katletmediler mi?

Bugün Suriye’de kendi kurdukları örgütü yine kendileri yok etme bahanesiyle yüz binlerce

insanı yerlerinden ettiler ve on binlerce insanı da yok ettiler.

Şimdi bu insanlar kalkacak bize akıl verecek. Biz Türklerde güzel bir atasözü var, “Eski çamlar bardak oldu” diye...

Hakikaten bu yalan makinesi sözüm ona müttefiklere artık inanmıyoruz. Askeri uzmanlarımız diyor ki, “Gerekirse silah gönderdikleri iki bin kargo uçağını geriye tabut dolu olarak iade ederiz.”

Bakınız artık Türkiye savunmada beklemeyecek. Dedik ya konsept değiştirdi. Terörü kaynağında yok etme kararı aldı. Terörü kaynağında yok ederken teröristlerin babaları da yanlarındaysa onları birlikte cehenneme göndermek hiçbir Türk’ü üzmez.

Ha canlarını seven teröristlerle ağa babaları etek giyerek kendilerini sivil gösterirlerse belki yırtarlar.

Bakınız biz çok mağrur düşman gördük.

Kimini Çanakkale’de soğuk sulara kimini de Kıbrıs’ta, Cerablus’ta, El-Bap’ta şimdi de Afrin’de hendeklere gömdük.

Yeni adaylar varsa...

Bekleriz efendim.