Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,Türk futbolunu kirleten şebekelerden arınmak ve kurtulmak geretiğini söyledi. Radyospor'a konuşan başkan, "Fenerbahçe Başkanı'nın TV'deki konuşmalarının bazı bölümlerini takip ettim. Gerçeklerin üzerini kapatamazsınız" dedi. HER fırsatta adalet ve namus dediklerini belirten "Hacıosmanoğlu, "Türk halkını, masal dinlemeye değil, gerçeklerle yüzleşmeye bekliyoruz" diye konuştu. Sivas-F.Bahçe maçından sonra Yunus Yıldırım'ı aradığını söyleyen Hacıosmanoğlu, Mustafa Reşit Akçay'ı kendilerinin göndermediğini belirtti.

BEŞİKTAŞ MODELİ
İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde Beşiktaş'ın yolunu izleyebileceklerini ifade etti. Hacıosmanoğlu, "Sezon bitmeden ihtiyaç duyduğumuz, görüştüğümüz, anlaştığımız oyuncuları açıklayabiliriz. Transfer dönemi bitmiş olabilir ama çalışma etabı bitmemiştir" diye konuştu.

İYİ NİYETLİ ELEŞTİRİLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ
Tribün tepkilerine söyleyecek bir şeyi olmadığını belirten Nacıosmanoğlu, "İyi niyetli, samimi insanların eleştirilerine her zaman açığız. Hazmedemeyenler bu kulüpten nemalanan ve şimdi o nemaları kesilenler ya da yakınları" dedi. guncelbonus.org
Editör: Haber Merkezi