SONNOKTA SÖNMEZ ÇAK - AK Parti 27. Dönem Trabzon Milletvekili Aday Adayı Av. İbrahim Keskin bugün gerçekleştirilecek temayül yoklaması için değerlendirmelerde bulundu. “AK Parti’ye hizmet etmek bizim için bir onurdur” diyen Keskin, “Niyetimizi Trabzon genelindeki tüm AK Parti teşkilatlarını ziyaret edip bildirdik. Olumlu intibalar edindik. Bilindiği üzere 2001’de Ak Parti Trabzon kurucu il başkanıyım. Yani görev adamıyım. Bu kez partimin Trabzon milletvekilliği hizmetine talibim” dedi.

İşte Keskin’in o açıklamaları:
BİR NEFER OLDUK

2001’de AK Parti’yi Trabzon’da tanıtmak için görev üstlendim. Görevimi 2002 yılı sonuna kadar sürdürdüm. O tarihten beri partili bir nefer olarak her siyasal faaliyette görev üstlendim. 2001’de biz bu yola çıkarken yanımızda olan arkadaşlarımız şimdiki yönetimlerde yok çünkü AK Parti’de gençlerin önünü açmak adına görevimizi onlara devretmiştik. Milletvekili aday adayı olarak Trabzon teşkilatlarını dolaşırken gördüğümüz gerçek şu: Uzun süredir yönetimlerde aktif olarak bulunmadığımız halde halkımızın teveccühünde itibar görüşümüz bizi son derece mutlu etmiş ve görev için gayrete getirmiştir.

50 YILLIK GEÇMİŞİMİZ VAR
Trabzon’da yaklaşık 50 yıllık geçmişimiz bulunuyor. Bu sürede ilimizin her köşesini karış karış dolaşan biriyim. Yörenin sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. 1966’da Maçka’nın Bakımlı Mahallesinden Ortaokul’u okumak için Trabzon merkeze geldim. Küçük aralar dışında hep bu kentte yaşadım. 20 yıldan fazla süredir de politikayla uğraşıyorum. Dolayısıyla toplumun her kesimiyle irtibatım var. Sorunları da bildiğimden ötürü bu hususa milletvekilliği için büyük avantaj olarak bakıyorum.

2 BÜYÜK LİDERLE ÇALIŞTIM
Aday adaylarımızın hepsi kaliteli arkadaşlar. Hukuk, sosyal bilgiler ve tarih alanlarında eğitimim var. Üç diplomaya da sahibim. Siyasetteki deneyimimiz ve bunların avantaj olduğuna inanıyorum. Trabzon’da iki partinin (BBP ve AK Parti) il başkanlığı görevinde bulundum. Dolayısıyla rahmetli Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çalışma şerefine nail oldum. Uzun yıllar eğitim alanında görev aldım. Akçaköy Lisesi kurucu okul müdürüyüm. Akçaabat kurucu Milli Eğitim Şube Müdürlerindenim. Avrasya Üniversitesi’nin kurucu mütevelli heyetindeyim.

FAYDALI İŞLER YAPARIZ
Ekonomi dünyasında da yer aldık. 1970’li yıllarda alüminyum imalat tesisi kurduk. Burayı 1980’li yıllarda emaye işletmesine çevirdik. Hatta 1989’da bu şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını üstlenip Trabzon’da ilk olarak çok ortaklı bir işletmeyi hayata geçirmeyi başardık. 25 yıldan daha fazla süredir Trabzon’da avukatlık yapıyorum. Dolayısıyla adalet camiasının da sorunlarını çok iyi bilirim. Tüm bu bileşenleri bir araya getirdiğimizde Trabzon’a milletvekili olarak çok daha faydalı olacağımıza inanıyorum.

MUTFAĞIMIZ YETERLİ
Adaylığımız için tabandan çok büyük bir istek ve talep oldu. Partimizin genel merkezi de bu görüşleri dikkate aldığında milletvekili sıralamasında bizi ilk sıralarda değerlendireceğine inanıyorum. Yaptığımız işin ciddiyetinin farkındayız. Trabzon’da sesimizi her kesime ulaştıracağız. Bu hususta bilgi mutfağımızın yeterli olduğuna inanıyoruz. Bugün yapılacak temayülde hayırlı sonuçlar çıkmasını temenni ederim. Her bir partili temayül yoklamasında görevini memlekete hizmet edasıyla yapacaktır. Buna olan inancım tamdır.

Editör: Haber Merkezi