SONNOKTA HÜSEYİN TERZİ - Ortahisar Belediyesi için ismi ön plana çıkan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, adaylık konusunda hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Altunbaş, “Yerel seçimler için daha çok zaman var. Zamanı gelince Genel Merkez, gerekli çalışmaları yapar, kararı verirler. Ancak şuanda ülkemiz böyle bir ortamdan geçerken bizim makam mevkii derdine düşmemiz olmaz. Yani o 15 Temmuz’daki hainlerden veya şuanda ülkemize ayar vermeye çalışanlardan hiçbir farkımız olmaz” dedi.

MORALE İHTİYAÇ VAR
Ülkede yaşanan ekonomik dalgalanma konusunda birlik beraberliğe ihtiyaç olduğunu vurgulayan Altunbaş, “Şuanda biz, bu ortamdan nasıl çıkarız, vatandaşımızın moral ve motivasyonunu nasıl yukarıya çıkarırız onun için uğraşıyoruz. Şimdi hep birlikte vermemiz gereken mücadele budur. Bu gelişen olaylar farklı olaylardır. Bizim dışımızda gelişen olaylardır. Ben şuanda Ortahisar İlçe Başkanıyım. Görevimi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyorum” diye konuştu.

BİR YERLERDE GÖRMEK İSTİYORLAR
Altunbaş, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Bu tür konuşmalar normaldir. Biz 14 yıldır bu partide aktif olarak görev yapıyoruz. 7 yıldır da ilçe başkanı olarak görev yapıyorum. İnsanlar, bazı yerlerde görmek isterler. Ancak bizim şuanda öyle bir düşüncemiz yok. Biz ekonomik savaşı nasıl atlatırız, bu duruma nasıl katkı veririz; bizim derdimiz budur. Düşünecek zamanımız yok"

Editör: Haber Merkezi