AK Parti Trabzon Milletvekili adayları 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim öncesi ilçe mitinglerini sürdürüyor. Şalpazarı’nda toplu halde vatandaşları selamlayan AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar ve Salih Cora, Milletvekili adayları Vehbi Koç, Bahar Ayvazoğlu ve Selçuk Çebi Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, adayları halkın gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duydular.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, "Vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 1 Kasım atmosferini hatta daha iyisini hissediyoruz .Kamuoyu yoklamalarında da Trabzon’da bunugözlemliyoruz. Vatandaşlarımızın istek, talep, beklenti, öneri ve hatta eleştirilerini alıyoruz. Bizim vazifemiz milletin vekili olarak sistem içerisinde devlette, vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet edebilmek. Bu talep, öneri eleştirileri de Türkiye Büyük Millet Meclisi aracılığıyla hükümete iletmek ve gerçekleştirmektir. Allahın izniyle biz bugüne kadar bunu yaptık ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Tabi üç yıllık milletvekiliyim ondan öncesinde beş yıl il başkanlığı yaptım, bir buçuk yıl il teşkilat başkanlığı yaptım ama bu yorgunlukların hepsi tatlı yorgunluklar. Ramazan’ın olması manevi atmosferi ile birlikte yorgunluğumuzu giderdi." dedi.

Günnar konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu üç yıllık sürede tam beş tane hadise ile karşılaştık. 7 Haziran seçimleri, 1 Kasım seçimleri, 15 Temmuz darbe girişimi, 16 Nisan referandumu ve şimdi de 24 Haziran seçimleri. Bu süreç içerisinde biz hem Türkiye’ye hem de Trabzon’a o kadar çok hizmetlerde bulunduk ki elhamdüliliah  yüzümüz ak, sırtımızda kambur olmadan milletimizin yanına gidebiliyor ve onların desteğini rahatlıkla isteyebiliyoruz. Vatandaşlarımız sizin Trabzon’a yapmış olduğunuz; Trabzon Üniversitesi, yatırım adası, zigana tüneli, akyazı stadyumu, millet parkı, Akçaabat’taki Yaylacık parkı ve bunun dışında yeni bir davos olacak olan Akçaabat Hıdırnebi’ye yapacağınız yeni bir Uzungöl ile hem Ortadoğu turizmine hem Avrupa turizmine getireceğiniz yeni bir soluk gibi  tüm bu çalışmalar ve yaptığınız diğer çalışmalardan dolayı biz sizlerden memnunuz diyorlar.

Bu memnuniyetle birlikte biz ülkücülerin, milli görüşçülerin, sosyal demokratların da muhafazakar demokratların da yanımızda olduğunu görünce hep birlikte Türkiye’yiz anlayışıyla birlikte Türkiye’de en büyük siyasi parti olarak 16 yıldır iktidarmıza rağmen yine iktidarmızın devam edeceğini umutla sevinçle gözlemliyoruz onun mutluluğunu yaşarken yorgunluğumuzda ortadan kalkıyor"

Editör: Haber Merkezi