Akçaabat Belediyesince düzenlenen iftar programında kentin tanınmış isimleri, kurum müdürleri, daire amirleri ve iş adamları bir araya geldi.İftar programına Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Şevki Pekdemir, Jandarma Komutanı Mustafa Selçuk ve Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün’ün yanı sıra ilçede bulunan kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Ramazan Ayı’nın birleştirici ve bütünleştirici özelliği ışığında, maneviyatı yüksek bir atmosfer içinde oruçlar açıldı. Yemek duasını ise İlçe Müftüsü Ramazan tekin yaptı.

“Bu sofra bizi biz yapan tüm değerlerin buluşma noktasıdır.” diyerek söze başlayan Başkan Türkmen, “ Bu güzel Ramazan akşamında sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Hiçbir fark gözetmeden bir arada olduğumuz, huzur bulduğumuz kıymetli zamanlardayız. Hepimiz birlikte farklı alanlarda Akçaabat’a hizmet etmek için gayret ediyoruz. Ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bizler bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Bugün aynı sofrada bir arada bulunmamız ise bunun en büyük ispatıdır. Akçaabat, he zaman olduğu gibi kardeşliğin, bir arada olma keyfinin, paylaşma ve dayanışma bilincinin kalesi olacaktır.” dedi.

Programda, dostluk ve kardeşlik mesajları veren Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ise Ramazan Ayı’nın en güzel yönünün birlik ve dostluk gibi duyguları pekiştirmek olduğunu vurguladı.

İftar programında söz alan Ak Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, kapsamlı ve bütünleştirici bir iftar programı düzenleyen Akçaabat Belediyesine teşekkür ederken Akçaabat’ı el birliğiyle kalkındıracak olan bir ekiple bir arada olmaktan büyük bir haz duyduğunu ifade etti. Manevi bir atmosferde bulunmanın verdiği huzurla tüm katılımcıların Ramazanlarını kutladı.

Editör: Haber Merkezi