SONNOKTA BAHATTİN BAŞTÜRK - Trabzon’un Arsin İlçesi’nde geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde şoför esnafından 4 yıl daha vize alan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Ateşoğlu, üyelerine ‘Dayanışma ve kaynaşma’ yemeği düzenleyerek teşekkür etti. Arsin sahili Deniz Yıldızı Restaurantta düzenlenen yemeğe Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı ve TESOB Başkan Adayı Davut İlik, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Trabzon Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Tayyar Demir, Soğuk Demirciler ve Kaynakçılar Oda Başkanı Aslan Enez, Semt Pazarcılar Oda Başkanı Gökmen Emirzeoğlu, Arsin Kooperatifi Onursal Başkanı Kamuran Akçay ile çok sayıda şoför esnafı katıldı. Yemeğe katılan şoför esnafını tek tek gezerek teşekkür eden Ateşoğlu, genel kurullarının bayram havasında geçtiğini söyledi.

VİZEYİ SİZDEN ALDIM
Ateşoğlu, “Şoför esnafımız bizlere 4 yıl daha vize verdi. Biz de bu vizeyi sizler için kullanacağız. Trabzon Şoförler Odamızla, ilçe belediyemizle, büyükşehir belediyemizle uyumlu çalışmalar yaparak sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışacağım. Şoför esnafının sıkıntılarını biliyorum. Çözmek için elimden geleni ekibimle birlikte yapacağımdan şüpheniz olmasın” dedi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, şoför esnafının kutsal görevini zorluklar içinde yaptıklarını belirterek, “Ben de şoför esnafının içinde yetiştim. Şoför esnafının artık kaybedecek zamanı yoktur. Esnafımızın artık bir olmaya, kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Biz de Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı ve yönetim kurulu olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İlçe odalarında ayrım yapılmaksızın odamızın kapısı hepinize ardına kadar açıktır. Buyurun gelin. Oda başkanlığına seçilen Murat Başkanımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Onunla kol kola yürüyüp sorunları birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

ARSİN’E MÜJDELER
Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Arsin’e müjde vererek, “İlçemiz için sizlere 3 müjde vereceğim. Yeşil Endüstri Bölgesi dün itibari ile imzalandı ve bakanlığa gönderildi. Toplam metrekaresi 2 bin 771 dönüm, uzunluğu yaklaşık 3 bin 675 metre denize doğru olan dolgusu 825 metre. Arsin Organize Sanayi Bölgesinin 3 katıdır. 15 Nisan itibari ile Arsin şehir içinde doğalgaz çalışmalarımız başlayacak.  İnşallah bu kış doğalgazı evlerde yakacağız. Arsin, Şalpazarı ve Araklı ilçelerimizin hükümet konakları TOKİ tarafından ihale edilmek üzere. Bir ay içinde ihale edilir. Projelerimiz Arsin’e hayırlı uğurlu olsun. Murat Başkanımız tekrardan görevine geldi. Allah utandırmasın. Dostluk içinde Arsin’e yakışır bir kongre oldu. Seçilmiş başkana destek olacağız” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi