SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi parti çalışmaları ve koronavirüs gündemine dair gazetemize konuştu. Revi, “Kontrollü olarak salgın sonrası yeni bir döneme giriyoruz. Bilim Kurulu karar aldı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu açıklayarak hayatımız normalleşmeye başladı. Ancak hayat normale döndü gibi algı risklidir. Maskeye, sosyal mesafeye ve hijyene dikkat etmek çok önemli” dedi.

BELLİ DEĞİL
Revi, “Salgın süresince yapmamız gereken faaliyetleri saha çalışmaları dışında gerçekleştirdik. Üye analizi ve üye kaydı devam etti. Bundan sonraki süreçte de müsait salonlarımızın olduğu ilçelerimizde teşkilatlarımız sosyal mesafeye uyarak toplantılarını gerçekleştirecek. Bundan sonra sahaya da ineceğiz ve vatandaşımızı dinleyeceğiz. Kongre süreci ile ilgili öteleme var. Tarihler belli değil” ifadelerini kullandı.

NE GEREKİRSE YAPILIYOR!
Ayasofya’da tartışma yaratan restorasyon çalışmaları ile ilgili de konuşun Revi, bugün video konferans ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’la görüşeceklerini belirterek, “Şehrimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapılıyor. Kültür ve Turizm Bakanımız ile Trabzon’u konuşacağız. Ayasofya konusu da bu toplantıda görüşülecek” dedi

Editör: Haber Merkezi