İYİ Parti Trabzon’da Arsin ve Araklı kongrelerinin ardından Vakfıkebir kongresini de gerçekleştirdi. İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ne Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Partili Meclis Üyeleri, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile siyasi partilerin ilçe temsilcileri katıldı. Gerekli çoğunluğun sağlanması ile başlayan kongre divan kurulunun oluşturulması ile devam etti. Katılımcılara hitaben bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Vakfıkebir İlçe Başkanlığı kongremizin demokratik yürüyüşümüzde bir temel taşı olacağına inanıyorum” dedi.

BAŞARILARIMIZ EN GÜZEL CEVAP
İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır “İYİ Parti olarak, zorlukları, engelleri ve türlü imkânsızlıkları aşarak bu günlere geldik. İlk seçimden sonra dağılırlar, tabela partisi olurlar diye dalga geçtikleri İYİ Parti bugün ikinci olağan kongresini yapmaya hazırlanıyor. Yürüttüğümüz bu çalışmalar ve elde ettiğimiz başarılar bizi yıldırmaya çalıştıranlara karşı verdiğimiz en güzel cevaptır.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı ve başkan adayı Alparslan Beşli ise “İYİ Parti yeni bir soluk ve yeni bir umuttur. Çünkü İYİ Parti, ayrıştırıcı değil kucaklayıcıdır. Kimseyi ötekileştirmemek, partimizi diğer partilerden farklı kılan en önemli özelliktir.” dedi. Mali rapor ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçime geçilen kongrede İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Alparslan Beşli yeniden başkanlık görevine seçildi.

Editör: Haber Merkezi