Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, seçimden önce vaat ettikleri 21 projeyi tek tek hayata geçireceklerini söyledi. Usta, “Göreve geldikten sonra birçok STK ve kurum ile istişarelerde bulunduk. Seçim boyunca vermiş olduğumuz 21 vaatlerimiz vardı. Bunlardan en önemlisi çekiciydi. Göreve gelir gelmez çekici projemizi hayata geçirerek şoför arkadaşlarımızın rahat etmesini sağladık. Yine şoför esnafımıza avukatlık hizmeti olacak. Bunun altyapısını oluşturuyoruz” dedi.

İHBAR HATTI KURULUYOR
Usta, “Sigorta şirketleri ile beraber görüşmelerimiz var. Petrol firmaları ile görüşmelerimiz var. Bunların altyapılarını hazırlayıp zaman içerisinde üyelerimizi bilgilendireceğiz. Halkımızın bizimle direk irtibatı sağlamak için WhatsApp öneri ve şikayet hattını kuracağız. Belli duraklara bunu yapıştırarak halkımızın bizimle irtibat kurmasını sağlayacağız. Bunlarla birlikte önümüzdeki günlerde daha birçok projemizi hayata geçireceğiz. Vaat ettiğimiz 21 proje muhakkak hayata geçirilecektir” diye konuştu.

EN İYİ HİZMET OLACAK
Şehrin sorunlarının çözümü noktasında STK temsilcileri ile sürekli istişare halinde olduklarını söyleyen Usta sözlerine şöyle devam etti: “Vatandaşlarımız bize güç veriyor. Bize verilen bu güç doğrultusunda da işimize dört kol ile sarıldık. Trabzon için en iyi hizmeti vermek adına seferber olduk. Durak başkanları ile sürekli toplantılar yapıyoruz. Onlar da bize destek veriyorlar. Her durak başkanımızın fikrini alıyoruz. Ayda bir toplantılara yapıyoruz. Bu toplantılar neticesinde Trabzon’umuz için en faydalı projeleri hayata geçireceğiz”

Editör: Haber Merkezi