İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Ortahisar ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde yapılacak seçimde yeniden aday olacağını açıkladı. Başkan Uzun, “Normalleşmeye dönüş sürecinde ise ilk olarak Ortahisar ilçesinde Yargıtay tarafından onaylanan kayıtlı 1211 üyemizin oylarıyla 85 mahallede; Ortahisar İlçe Başkanlığı seçiminde oy kullanacak 400 delegenin belirlendiği bir seçim gerçekleştirdik. Delegelerin belirlenmesinin ardından yönetim kurulumuz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda Ortahisar ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ni 12 Temmuz 2020’de gerçekleştirme kararı aldık.

Aynı toplantıda yönetimimin oy birliği ile tekrar aday olmam yönünde de karar alınmıştır. Aday olmam noktasında görüşlerine başvurduğum parti büyüklerimiz ile de yaptığım görüşmeler neticesinde; daha büyük bir azim ve kararlılıkla, İYİ’lik hareketini çok daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimi taşın altına koyarak adaylık kararımı netleştirdim” dedi.

İKTİDARA GİDEN YOL
Uzun şöyle devam etti: “Bu doğrultuda artık siyasi ömrünü tamamlamış olan iktidar partisine karşı halkımızın demokratik tercihini kullanacağı bir hareketin temsilcisi olmak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in; ‘Biz merdivenden çıkarken, onlar asansörle aşağıya iniyor’ sözünün gerçekliğini kanıtlamak için bu mücadeleye bu kez de İYİ Parti Ortahisar ilçe Başkanı Adayı olarak dâhil oldum.

Bu vesileyle iktidara giden yolda bir temel taşı olmak için 12 Temmuz 2020’de yapılacak İYİ Parti Ortahisar ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde aday olduğumu kıymetli Trabzon halkıyla paylaşıyorum. Bilinmesini isterim ki mücadelemiz; refah seviyesi yüksek ve yaşanabilir bir Türkiye içindir.”

Editör: Haber Merkezi