Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, Ahi Evren Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin artan başarısıyla Sağlık Turizmine getirisinin artacağını söyledi.

Başkan Yılmaz, “Bölgemizin Sağlık turizmi ve bölge halkının kalp sağlığı kon u s u n d a önemli bir kurumu olan Ahi Evren Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi vekil başhekimlik döneminde geçmiş dönemin huzursuzluk izlerini silmiş gözüküyor. Hastanenin başarılı kardiyoloji uzmanları ve kalp damar cerrahları hastaneden ayrılma aşamasına gelmişken şimdi ise tüm personelle beraber başarılı işlere imza atıyorlar.

Hastanede huzurlu bir iş ortamı olduğu izleniyor. Şimdi ise yeni bir başhekim ile sözleşme imzalandığı belirtiliyor. Özellikle Sağlık turizmi alanında başarılı hizmetlerin Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü’nün alkışı hak eden desteği ve yeni başhekim ile beraber artarak devam edeceğine inanıyor ve ümit ediyorum.

Trabzon Sağlık alanında bu inanmış tecrübeli ekibi ile başarılı işlere imza atmaya devam edecek ve Sağlık Turizmi getirisi konusunda yabancı hastalar artarak ilimizi tercih edecek, bu da Türkiye milli gelirine Trabzon’un katkısının artarak devam etmesi ile bizleri memnun edecektir. Uluslararası arenada Türkiye’nin Sağlık Turizminde çekim merkezi olduğunu görmemiz bizleri gururlandırmaktadır.” ifadelerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi