SONNOKTA ONUR ŞAFFAK - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Belediye Meclisi’nde üç aylık görev süresini değerlendirdi. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerine göreve geldiği andan itibaren yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Zorluoğlu, “Teşkilat yapımızı değiştirdik. Bazı daireleri kapattık, yeni daireler kurduk. Yönetici kadrosunun oransal olarak yüzde 25’ini değiştirdik. Uzman kadrolar oluşturduk” dedi.

TERMİNAL YENİLENİYOR
Zorluoğlu, “Yeni terminalle ilgili birkaç alternatif var. Bunları değerlendirme noktasında son aşamaya geldik. Kısa zamanda ihale aşamasına gelmiş olacağız Sokak sağlıklaştırmaları ihale aşamasında. Uzunsokak ve Kunduracılar aydınlatmasını yapacağız. Ayasofya Camii’nin altında Vakflar Genel Müdürlüğü programı kapsamına alındı. Orası da aydınlatılacak” diye konuştu.

ANKARA'DAN EKİP GELİYOR
Ankara’dan gelecek bir ekiple birlikte Uzungöl için masaya oturacaklarını da belirtirken, Kalkınma Mahallesi’nde yaşanan trafik sorunun çözülmesi için de Büyükşehir Belediyesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin görüşme gerçekleştirdiğini ve KTÜ B Kapısı ile sahil yolu arasında bir yol planlandığını dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi