BELEDİYENİN TEK İCRAATI ESNAFA HACİZ YOLLAMAK

AK Parti Beşikdüzü İlçe İlçe Başkanı Ahmet Gören, Kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Gören konuşmasında, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en modern pazaryerini Beşikdüzü’ne kazandırdıklarını dile getirerek; “Ama bugüne kadar bir türlü hizmete açılamadı. Pazaryerinin halkımızın hizmetine açılana kadar da takipçisi olacağız tamamen bitmiş olmasına rağmen çeşitli bahanelerle halkımızın hizmetine açılmıyor. 
Kapalı pazar yeri ve kapalı otopark inşaatı tinercilerin mekânı olmaya terk edilmiş durumda maalesef. Pazar yerinin kurulduğu sokaklardaki halkımız, esnafımız mağdur. Cenazesi olan evine ulaşamıyor, esnafımız dükkânına ulaşamıyor, ambulans hizmetlerinin gitmesi imkânsız, herhangi bir yangın olduğunda itfaiye zamanında müdahale edemezse bahaneniz ne olacak? Tek bahaneniz pazar yeri mahkemelik mahkeme sürecini bekliyoruz. Şimdi soruyorum. Bahane ederek açmadığınız pazar yerinin hukuki süreci yıllar sürerse yine de açmayacak mısınız? Temel atmama törenlerinden sonra halk için yapılmış yatırımları da açmama acizliğini de yaşadık böylece” dedi. 

TELEFERİK PROJESİ BEŞİKDÜZÜ’NÜN OLMAZSA OLMAZIDIR

Teleferikle ilgili de açıklamalarda bulunan Gören: “Çok büyük hayallerle ilçemize ve bölgemize çok büyük katkılar sağlayacağını düşündüğümüz teleferik projesini hayata geçirdik, bölgemize turizm amaçlı buna bağlı oteller ve destinasyon merkezi olarak planladık. Teleferik inşaatının üst istasyonun olduğu yere 3 kat kargasını yaptığımız otel inşaatı işletmeci tarafından tamamlanıp hizmete alınması gerektiği halde sözleşmenin bitmesine az bir zaman kalmasına rağmen hala bir çivi dahi çakılmadığını görmekteyiz, bir çivi çakılmadığı gibi yatırımcılardan bir tanesinin işi bırakıp gittiğini artık tüm halkımız bilmektedir. Teleferik projesi ilçemizin olmazsa olmazıdır. İlçemize çöp konteynırlarını daha temiz şehir için alındığını düşünürken toplanmayan alınmayan çöpleri depolama yeri olarak kullanacağınızı düşünmedik. Turizm cenneti olarak düşündüğümüz ilçemiz artık bir çöp cenneti olma yolunda ilerlemektedir” diye konuştu. 

HER ZAMAN HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ

Gören, Beşikdüzü’nün hiçbir projesinin takip edilmediğini ifade ederek; Belediyenin tek icraatı emlak ve çevre temizlik vergisini ödemeyen esnaflarımıza haciz yollamak. Sürekli borç devraldığınızı her alanda deklare ettiniz. Lâkin devraldığınız bölgenin en büyük makine parkını devraldığınızı söylemlerinizde hiç duymadık. Bu makineler halkımızın hizmeti için alındı. Ne var ki her bir makine bir yanda ya tamir olmayı bekliyor ya da parça bekliyor. 
AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, İl teşkilatımızla Büyükşehir Belediyemizle, bugüne ka

Editör: Haber Merkezi