Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla Cuma günü AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı’nın kanımca en dikkat çeken tarafı Hayri Gür’deki partililerin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya gösterdikleri ilgi oldu.

Soylu’nun ismi anons edildiğinde adeta salonda yer yerinden oynadı.

Islıklar, alkışlar, çığlıklar dakikalarca sürdü. Tüyler diken diken oldu.

Bir kez da açıkça görüldü ki, Trabzon Süleyman Soylu’yu çok özlemiş ve asla unutmayacak.

Soylu şehre geldiğinde, Trabzon’un havasının değiştiğini, bir aksiyon olduğunu bizzat yaşayanlardanım.

Bu şehre çok hizmetleri oldu, Trabzon’un yakın geçmişine kısa zamanda büyük dokunuşlar yaptı. Şimdi bu şehirden uzaklaşmış olsa da bu hizmeti, desteği, ilgisi halen daha devam ediyor.

Kıymetini bilen oldu, bilmeyen oldu ancak bu Süleyman Soylu’dan hiçbir şey eksiltmedi. Soylu yine aynı Soylu..

Olan o varken sesi dahi çıkmayıp, o bu şehirden gittiğinde ortalıkta baş göstermeye başlayan, kendilerine bir yer edindiklerini zanneden çakma AK Partililere oldu.

İçinde ne taşıdığını bilen insanların kendilerini anlatma gibi bir derdi olmazmış. Değer, bir gün er ya da geç mutlaka ortaya çıkar.

Cuma günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da gözü önünde Trabzon Soylu’ya olan özlemini, sevdasını, ilgisini bir kez daha haykırmıştır.

Velhasıl, Trabzon ‘Beni tanıdıkça seveceksiniz’ diyerek bu şehrin hem vekili hem gururu olan Süleyman Soylu asla unutmaz.

NE KADAR ALÇAKSINIZ!
AK Parti’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Osman Nuri Ekim hakkında FETÖ’cü olduğuna dair iddialar ortaya atıldı.

Konunun içine girmeye gerek olmadan şunu söylüyorum, bunu ortaya atan her kimse, en adi, en şerefsiz, en alçak kişi ya da kişilerdir.

Ekim’in avukatı değilim kendisini de sima olarak tanırım. Meselem onu savunmak değil ancak bunu yapan kafa FETÖ’nün ta kendisidir eminim.

Mademki Osman Nuri Ekim, FETÖ’cüydü. Mademki zamanında tweet atmış sonra da silmiş, bu niye aday gösterildikten sonra dile getiriliyor? Aday adaylığı sürecinde neden konuşulmadı?

Bu kadar mı önemli ya bu koltuklar? Bu kadar mı hırslısınız? Bu kadar mı gözünüz karardı, çirkefleştiniz bir makam için?

AK Partili yetkililerin yerinde olsam bu alçaklığı yapanı bulur, kamuoyuna deşifre eder, partinin önünden bile geçmesine izin vermem. Eğer bu işin de üzeri bir şekilde örtülürse, milletin kafasında, “AK Parti Trabzon teşkilatında FETÖ’cülerden daha tehlikeli mahlûklar da varmış” algısı oluşacaktır. 

Bir sözümüz de Sayın Ekim’e…

Mademki siz de bunların kim olduğunu biliyorsunuz, çıkıp açıklayın. Partiye zarar gelmesin diye susuyormuşsunuz. Asıl siz sustukça partiye zarar vereceksiniz.

Editör: Haber Merkezi