Loft Park Residence projesi ile kalıplaşmış mimari projelerin dışına çıkarak özgün ve yaratıcı bir konsept ile yaşayan binalar yapmayı amaçlayan E.Ö.Ç. Mimarlık, projesini verdiği iftar yemeğiyle tanıttı.

E.O.Ç. Mimarlığın Trabzon Kaşüstü’nde hayata geçireceği ‘Loft Park Residence’ projesi için tanıtım organizasyonu gerçekleştirildi. Tanıtım için verilen iftar yemeğine projenin paydaşları daire sahipleri, E.O.Ç. Mimarlık çalışanları ve Trabzon protokolü eşlik etti. İftar yemeğine ev sahipliği yapan E.O.Ç. Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Ömer Çam’ı bu önemli gününde babası Kaşüstü eski Belde Belediye Başkanı Mustafa Çam’da yalnız bırakmayarak, Trabzon’a güzel bir proje kazandırdığı için teşekkür etti.

HER DAİRE ÖZEL

İftar yemeği sonrası ‘Loft Park Residence’ için tanıtım konuşması yapan Emrah Ömer Çam, proje ile ilgili “Geniş park alanları, her daireye özel kapalı otoparkı, yerden ısıtma sistemleri, özel tasarım alüminyum doğramaları, hem deniz hem vadi manzaralı daireleri, sosyal tesis imkanları ile koşu, fitness ve basket sahaları, kreş, mescid, şok havuzu, sauna, Türk hamamı ve soyunma odaları ile sizin tam da ‘burada yaşanır’ diyeceğiniz tarzda bir projedir” dedi.

TAPULU OTOPARK

Yönetim Kurulu Başkanı Çam neden Loft Park Residence’ın tercih edilmesi gerektiğine değinerek, “Akıllı ev teknolojisi sayesine dairenizin bütün özelliklerini cepten, bilgisayardan, uzaktan kontrol edebilme şansınız var. Daireye özel bir adet tapulu kapalı otopark ve toplamda 2426 metrekare kapalı otopark alanı mevcut. Isı pompası ile yerden ısıtma, 24 saat sıcak su ve 18 derece ile yerden serinletmesi olacak” diye konuştu.

ISINMADA TASARRUF

Isıtmanın önemine değinen Başkan Çam, “Kömür kazanına göre yüzde 50, doğal gaza göre yüzde 30 ucuz ısıtma söz konusudur. Kullandığın kadar ödeme imkanı ile ısıtmada büyük tasarruf sağlanacak. Gazbeton duvarlar ve özel su yalıtımları ile ses, ısı ve su yalıtımlarında maksimum verimlilik hedefliyoruz. Özel seri sürme alüminyum doğrama ile estetik görüntü ile maksimum ses, ısı ve rüzgar yalıtımı sağlanacak” ifadelerine yer verdi.

MAKSİMUM KULLANIM

Emrah Ömer Çam son olarak şunları kaydetti: “3 katlı sosyal tesisi ile ihtiyaç duyduğunuz tüm aktivitelerde özel bir konsept alan var. Merkezi çamaşırhane, ütühane, 2 adet kapıcı dairesi ile hizmeti yerinde alabileceğiniz bir proje. Dairelerin konumu sayesinde güneşten tüm gün faydalanma olacak. Titizlikle tasarlanmış proje ile dairelerde maksimum kullanım alanı mevcut. En ince ayrıntısına kadar düşünülmüş teknik detayları ile hizmetinizde olacak.”

Karadenizde sonnokta / Meryem AKGÜN

Editör: Haber Merkezi