SONNOKTA ÖZEL HABER - 31 Mart seçimlerinde rekor oyla başkanlık koltuğuna oturan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni yönetim anlayışının bir parçası olan çalışma ekibini şekillendirmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri son 10 yıllık belediye yönetiminin kilit isimlerini görevden alan Zorluoğlu, dün bu isimlere yenilerini ekledi. Bu kez adres ise Büyükşehir’e bağlı TİSKİ Genel Müdürlüğü’ydü.

ÖNEMLİ İSİMLERDİ
Parti çevrelerince, ‘Kurumun hafızası’ olarak nitelendirilen TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Tandoğan ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Berrin Soygenç görevlerinden alındı. AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi’ye yakınlığı ile bilinen Tandoğan ve AK Parti Trabzon Merkez İlçe Kurucu Kadın Kolları Başkanlığı da yapmış olan Soygenç’in görevden alınması dikkat çekti.

YÜKSELİŞİ DURDU
TİSKİ Genel Müdürlüğü’nde dün yaşanan görevden alma dalgasına kapılanlardan biri de Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu döneminde müthiş bir yükseliş hikâyesi yazan, Özel Kalem Müdürlüğü, Muhtarlar Dairesi Başkanlığı da dahil pek çok görev yapan TİSKİ Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Muhammet Zahid Demirtaş oldu. Büyükşehir’de görevden alma ve görev değişikliklerinin devam edeceği belirtiliyor.

Editör: Haber Merkezi