SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, TİSKİ’nin ilana çıktığı işe alımlara siyasetin müdahil olup olmayacağı üzerine açıklamalarda bulundu. Revi “TİSKİ ilana çıktı ve 223 kişi işe alınacak. Alınacaklardan belirli şartlar aranıyor ve bunların çoğu da teknik personel. Trabzon’da 3 kişiden biri bize oy verdi ve iş talepleri var ancak ilanın şartlarına uyulması gerekiyor. Gelen talepleri Büyükşehir’le paylaşıyoruz ama şartı uymayan kişi için bir ısrarımız ve müdahil olma durumumuz olmaz.” dedi.

ÇÖZÜM ÜRETİLECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile geçtiğimiz günlerde görüşme gerçekleştirdiklerini ve Şenol Güneş Spor Kompleksi etrafında köfte satışı yapılmasının durdurma kararını da konuştuklarını belirten Revi bu durumun yeniden değerlendireceğini dile getirdi. Revi, Pazarkapı’daki çarşılı alt geçit esnafının mağduriyet yaşamadan sıkıntısının aşılacağını da dile getirerek bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin çözüm üreteceğinin altını çizdi.

BAŞHEKİMİ BAŞARILI BULUYORDUM!
Revi, Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp Damar ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmet Durmuş’un önceki gün görevden alınması ile ilgili de açıklamalarda bulunarak, “Yönetimsel anlamda yaşanan sıkıntılar rapora dökülmüş ve böyle bir ayrılığa gidilmiş. Ancak ben kendisini başarılı buluyordum. Hastane çalışanlarının şikayeti olmuş.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi