Trabzon’da AK Parti’den Yomra İlçe Belediye Başkan aday adayı olan Cevdet Binay, seçim çalışmalarına devam ediyor. Yomra’yı karış karış dolaşan ve vatandaşların dertlerini dinleyen Binay, bugün kar yağmasına rağmen köylerde vatandaşlarla buluştu. 

Vatandaşların sıkıntılarına ortak olan Binay, soğuk havaya rağmen çalışmalarına ara vermemesi takdir topladı. Yomra Belediyesinde uzun yıllardır Başkan Yardımcılığı yapan Binay, burada vatandaşlarla sohbetinde, “Yapılanın biraz daha iyisini  yapma amacındayız. Daha iyi hizmetler getirme uğraşı içinde olacağım” sözünü verdi. 

Tüm bilgi ve birikimini Yomra için kullanacağını kaydeden Binay, “Tüm bilgi birikimimle gece gündüz bütün Yomra’yla tek yumruk, zaman ve mesai menfumu gözetmeden çalışacağım” ifadelerini kullandı. 

Her daim önceliğinin Yomralının isteği ve talebi olduğunu kaydeden Binay, “Önceliğimiz Yomra’nın çıkarı ve faydalarıdır. Yomra hızlı gelişimiyle göze çarpmaktadır. Bu gelişimi daha çağdaş ve daha kaliteli yapmak da bizlerin elindedir. Bunu da en başta dediğim gibi birlikte başaracağız” dedi. 

Soğuk havaya rağmen vatandaşların kendisine olan ilgisinden de memnun kalan Binay, ilçede ziyaretlerine devam edecek.

Editör: Haber Merkezi