SONNOKTA BERKANT PARLAK - CHP Trabzon, 23 Şubat’ta yapılacak il kongresine kilitlendi. Mevcut İl Başkanı Güzide Uzun, Ömer Hacısalihoğlu ve İbrahim Akbulut’la birlikte üç adaylı kongre saat 10.00’da bir otelde yapılacak. Yarışın çetin geçeceği şimdiden belli olurken adaylar Sonnokta’ya yaptıkları açıklamalarda demokrasi mesajı verdi. Kongre öncesi son dönemeçte CHP teşkilatlarında gündem kongrede yoğunlaştı. Bazı ilçelerde desteklenecek adaylar şimdiden belirlendi.

DEMOKRATİK YARIŞ
İl Başkanı Güzide Uzun “Kazanımları unutmadan, inkâr etmeden tecrübemizle daha çok başarı, daha güçlü birliktelik, dostluğun ve sevginin gücü ile çalışmalarımızı sürdürdük.” açıklamasında bulunurken İbrahim Akbulut ise “Pazar günü CHP’nin demokrasinin öncüsü olduğunu bütün partilere canlı olarak göstereceğiz. Seçimin de galibi inşallah biz olacağız. Adaylığımızı sürpriz olarak yorumlayanlar sürpriz başkan olduğumuzu görecekler.” dedi.

BİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Ömer Hacısalihoğlu ise partide birliği sağlayacağını belirterek “Yeni bir dönemde yeni bir heyecanla birlik olmaya geliyoruz. Bu zamana kadar delegelerimiz ve partililerimizin gösterdikleri ilgi için kendilerine teşekkür ederim. Bundan sonra bize düşen görev partimizi Trabzon’da birinci, Türkiye’de iktidar yapmak için il başkanı seçilsek de seçilmesek de mücadele etmektir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi