Trabzon’un genç ve yenilikçi mimarlarından Emrah Ömer Çam, kurucusu olduğu E.Ö.Ç. Mimarlık için Londra’ya giderek firmanın yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Ulusal ve uluslararası arenada bir çok başarılı projeye imza atan E.Ö.Ç. Mimarlık, global düzeyde hizmetlerine devam etmek için Londra şubesini faaliyete geçirdi.

Londra ziyaretinde çeşitli sektörlerden üst düzey yöneticilerle bir araya gelen Emrah Ömer Çam, yaptığı olumlu görüşmelerin ardından Türkiye’ye döndü. Mimarlığın ve tasarımın yerel öğelere bağlı kalamayacağını ve evrensel bir bağı bulunduğunu belirten Emrah Ömer Çam, basın birimlerine verdiği demeçte şöyle konuştu;
‘Mimarlık ve tasarım evrensel bir kapsama sahiptir. Bizler bu alanda hizmet veren firmalar olarak kendimizi sürekli yenilemek zorundayız çünkü hizmet verdiğimiz sektör, tekrardan, sıradanlıktan ve bayağılıktan tamamen uzak bir sektördür. Bu nedenlere dayanarak Trabzon merkezli E.Ö.Ç. Mimarlık ofisimizin bir şubesini de Londra’da açmak istedik. Biz projelerimizi global düşünerek yerelde uyguluyoruz. Yani insanlara dünya standartlarında hizmet etmek istiyoruz.

Trabzon’a ilk defa getirdiğimiz akıllı ev sistemleri ile donattığımız Loft Park Residence projemiz de bunu desteklemektedir. İnsanların hem fonksiyonellik hem de estetikten birini seçme zorunluluğunu ortadan kaldırarak onlara özgün sonuçlar sunmaya çalışıyoruz. Bu düşüncelerle sadece ülkemizde değil farklı ülkelerde de projeler yapıyor ve oralarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bu nedenle Londra’da açtığımız şubemiz için bizleri gerek telefonla arayan, gerek mesaj gönderen, gerekse çiçekleriyle ofisimizi süsleyen herkese teşekkür ederiz.’

Londra temasları sonrası Arap yarımadasına yaptığı ziyaretlerden de bahseden Emrah Ömer Çam, yaklaşık iki hafta önce de Kuveyt ziyaretinde, orada bulunan yerel yatırımcılarla bir araya geldiğini ifade etti. Sektörün sağlamış olduğu hizmetleri global düzeyde uygulamaya geçirmek için tüm enerjisiyle çalışmalarını sürdüren E.Ö.Ç. Mimarlık, Trabzon’umuzu en iyi şekilde ulusal ve uluslararası arenada temsil etmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi