Trabzon amatör futbolunun kalbinin attığı Yavuz Selim Sahası ve çevresinde yapılacak olan düzenlemeler sürecinde amatör ve Bölgesel Amatör Lig’i l takımların maçların oynanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi'ndeki çift yönlü tribün projesine başlanıldı. Siyasi kanadın büyük önem verdiği projenin bir an önce tamamlanması konusunda Valilik ve spor taban birlikleri de yoğun çaba harcıyor.

Sondaj çalışmaları başladı
Projeye göre, sentetik ve çim sahaların arasına çift yönlü tribün yapılacak, altında da soyunma odaları bulunacak. Projesi hazırlanan ve yakın zamanda ihaleye çıkacak olan tribün inşaatı öncesinde sondaj çalışmaları başladı. Proje kapsamında, sentetik sahada amatör, çim sahada ise BAL takımlarının maçları oynanacak. Bu arada Trabzon Valisi Yücel Yavuz gelişmeleri yakından takip ediyor.

Kısa sürede tamamlanacak
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yıllarca Avni Aker ile Yavuz Selim stadyumları arasında Trabzon futboluna pozitif katkı yapan manevi bağın bundan sonra Şenol Güneş Kompleksinde yaşanacağına inandığını söyledi. Öztürk, “Yeni sezon başlamadan bu tribünlerin tamamlanması konusunda her türlü çaba gösteriliyor” ifadeleri kullandı.

Editör: Haber Merkezi