SONNOKTA ÖZEL HABER - Doğu Karadeniz bölgesinde teşkilatlanma çalışması gerçekleştiren Gelecek Partisi Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilatlardan Sorumlu Doğu Karadeniz Koordinatörü Mehmet Kuğu gazetemize konuştu. Kuğu’nun “İki gün Trabzon’da çalıştım. Gerek şimdiki iktidar partisinde gerekse başka partilerde siyaset yapmış birçok isimle bir araya geldik. Trabzon siyasetine damga vurmuş isimlerle görüştük. Çok güçlü bir siyasal yapılanmayı gerçekleştireceğiz.” dedi.

BENİM GÖREVİM…
Kuğu: “Koordinatör olarak benim görevim en iyi ve en doğru üç kişiyi belirleyip genel başkanımızın karşısına çıkartmaktır. Bunun için görev yapıyorum. Bu isimleri aşağı yukarı belirleyip genel başkanımızla görüştüreceğim. Kaliteli bir yönetim oluşturma gayretindeyiz. Ajandamızda siyaset arenasının tanıdığı isimler de var ilk defa görev alacak isimler de. Gerek ticarette, gerekse sosyal hayatta tanınan isimlerden tercih yapacağız.”

15 GÜNE TAMAM
Kuğu: “Sadece Trabzon’da değil çevre illerde de çalışmalar gerçekleştirdim. Partimiz 19 ilde örgütlendi ve diğer illerde de çalışmalarımız sürüyor. 15-20 güne kadar da Trabzon’da görev alacak isimler belli olur.”

Editör: Haber Merkezi