Trabzon’un Ortahisar İlçesi Uzunsokak’ta anlamlı bir kermese imza atıldı. Geliri hafif zihinsel engelli çocuklara “Kumaş’a Ahşap Baskı Atölyesi” kurmak için harcanacak olan kermes Lösemi ve Engelli Gönülleri Derneği Başkanı Melek Çakır, Muhasibi Ömer Altıntaş ve yönetim kurulu üyelerinin özverisi ile düzenledi. Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği üyeleri özenle evde hazırladıkları yiyecekleri Trabzon halkının beğenisine sundu.

BİRÇOK İSİM KATILDI
Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır’ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Uzunsokak’ta düzenlemekte olduğumuz kermesimize maddi manevi katkı sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Karaoğlu’na, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’e, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’na,Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramıs Uzun’a,MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yönetim kuruluna, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selahaddin Çebi’ye,

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli’ye, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Kamil Kansız’a, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve yönetim kuruluna, Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanlığı’na, Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özdemir’e, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu’na Hakİş Hizmet-İş Sendika Başkanı İsmail Hakkı Kaplan’a, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’ya, Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Özgüneş’e, AY LPG Ali Kaplan’a,Muharrem Usta Lokantası Sahibi Celal Şen’e STK temsilcileri ve ismini sayamadığımız iyilikle yarışan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.”

BAŞKAN ÜSTÜN TEŞEKKÜR ETTİ
“Bu etkinlikteki amacımız lösemili ev engelli vatandaşlarımıza destek olmak. Buradan sağlayacağımız ekonomik gelirle birlikte bu vatandaşlarımıza destek olabilirsek ne mutlu bize. Amacımız bu vatandaşlarımıza destek olabilmektir.” Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise, “Bu tarz projelerimizle engelli vatandaşlarımızın yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Bu tarz sosyal sorumluluk projeleri ile engeller ortadan kalkıyor” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi