AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin yaptığı açıklamalara cevap verdi.  

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin hayali siyaset yaptığını belirten Revi "Sayın Kuvvetli hala siyaseti öğrenemedi, ayakları yere basmıyor. Evet, biz AK Parti iktidarı olarak milletimizin menfaatine aldığımız bütün kararları gerçekleştirmek için tüm enerjimizi sarf ediyoruz. Kendisi hazırcı bir siyasetçi olduğu için ondan bunu anlamasını beklemiyorum. Sayın Kuvvetli’nin Şehir Hastanesi ile alakalı yapmış olduğu açıklamalar da ciddiyetten uzak sırf laf olsun diye konuşulmuş cümleler. Bu sebeple cevap vermemizi gerektirecek bir durum ortada yok. Yatırım düşmanlığı yaparak siyasette bir yere varılamaz. Biz kararlıyız Trabzonumuz'a Şehir Hastanesini kazandıracağız. Trabzon'u bu manada sağlık merkezi yaparak şehrimizi daha ileriye taşıyacağız. “ dedi. 

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin hayal dünyasında yaşadığını belirten başkan Revi açıklamasını şöyle sürdürdü; "İP İl Başkanı Sayın Kuvvetli'ye bir nasihat edeyim. AK Parti'nin işlerine burnunu sokma. Çünkü bugüne kadar kim AK Parti'nin işine burnunu soktuysa yok olup gitti. Senin gibi isimlerin siyasette hiç yeri yok. Hafızalardan silinip kaybolup gitmeye mahkumsunuz. Dolayısıyla ‘AK Parti gibi bir parti kalmayacak’ sözlerinin diğer sözlerin gibi ciddiye alınır bir tarafı yoktur. Türkiye siyaset tarihinin en demokratik Partisi AK Partidir. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok. Aç tavuk kendini darı ambarında sanır misali Sayın Kuvvetli de kendini demokratik bir partide sanıyor. İP'in demokrasisini herkes gördü. Kongre süreçlerinizi kamuoyu yakından takip ediyordu. Madem o kadar demokratik bir siyasetçisin Koray Aydın'ın ‘Oy verilmeyecekler’ listesini nasıl değerlendiriyorsun? Neden bu konu ile alakalı bir açıklama yapmadın? Her şeyi geçtim FETÖ ile yatıp kalkan İP İstanbul İl Başkanınız ile ilgili de açıklamanı merakla bekliyoruz. Hani diyordun ya sürekli FETÖ siyasete hiç sızmadı mı diye! Şuan itibariyle FETÖ'nün siyasi adresi belli gerekeni de yaparsın artık. AK Parti'ye saldırarak kendi iç problemlerinizi saklamaya çalışmayın." 

AK Parti'nin emin adımlarla geleceğe yürüdüğünü belirten Revi "Biz böyle ucuz siyaset yapan ucuz siyasetçilere sahayı bırakacak değiliz. Milletimize hizmet yolunda emin adımlarla geleceğe yürümeye devam ediyoruz. Liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti dün ile karşılaştırıldığında bugün geldiği nokta bellidir. Hiç kimse boş konuşmasın.  Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde adeta çağ atlamıştır.  Gerçekleştirecek olduğumuz büyük projeler ve yapılan büyük yatırımlarla geleceğin büyük Türkiye'sinin temellerini atmış bulunmaktayız. Bize bu yolda hiç kimse engel olamayacak. Ne küresel güçler ne de onların yerli işbirlikçileri. FETÖ'sü PKK'sı, DAEŞ'i ve tüm terör örgütlerini yerle bir etmeye devam edeceğiz.  Hiç kimsenin şüphesi olmasın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, mazlumların ümidi Türkiye dimdik ayakta kalacak. Böyle günlük içi boş cümlelerle sırf konuşmak için konuşan ucuz siyasetçiler de yok olup gidecekler." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi