Trabzon Milletvekili adayları Neşe Ay, Murat Keleş ve İYİ Parti Yomra ilçe teşkilatı Kaşüstü Mobilyacılar Sitesi’ni ziyaret etti. Adaylar ziyaretlerde sektörel sıkıntılar hakkında bilgi aldı, işbirliği altında yapılacak çalışmalarla her sorunun üstesinden gelinebileceğini söyledi.

Kar oranının eskiye göre çok düştüğünden şikâyet eden esnaf mal edişin pahalılığından dert yanıp üreticiden tüketiciye giden yoldaki pahalılık sıkıntısına dikkat çekti. Ayrıca sigorta primlerinin çokluğundan bahseden esnaf, bundan dolayı yeterli sayıda işçi çalıştıramadıklarını dile getirdiler.

Esnafın dertlerini iyi bildiklerini ve çözümlerini de iyi bildiklerini belirten İYİ Parti Milletvekili Adayı Neşe Ay, “Karadeniz bölgesinde çay ve fındıktan sonra mobilya sektörü önem taşıyan kalemlerden biridir. Özgün imalat yapılan bu sitede esnaf, rekabet ortamına daha rahat, verimli, üretken ve daha çok kazanç elde edecek şekilde nasıl çalışabilir konusunda çalışmalar yapacağız. Bunca yıl sıkıntılarla ayakta kalma mücadelesi veren esnaf bizim iktidarımız ile iyi olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi