İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu Ortahisar İlçe Kongresi’ne katılmak üzere geldiği Trabzon’da gündem değerlendirmesi yaptı. Ağıralioğlu: “Sayın Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatırken her derde deva olacağını bahisle bunun sebeplerini arz etti. Terörün canını okuyacak, işsizliği bitirecek, faizi indirecek, iş ve aş problemini çözecek, her derde deva bir sitemden bahsetti.”

BÜTÜN DERDİMİZ BUDUR
"Şayet bu denilenler başarılı olmuş olsaydı biz burada sayın Cumhurbaşkanının aleyhine konuşmak yerine ona dua ediyor da olabilirdik. Ama iktidar sebeplerini söylediği sistemin sonuçlarını bize zafiyetle sundu. Biz de muhalefet olarak diyoruz ki vaat ettiklerinizi tutmadınız. Dolayısıyla biz bunu yorgunluk alameti sayıyoruz. İyi yapılan her işi aynen devam ettiririz. Kötü yapılan her işin yerine ise iyilerini yaparız. Bütün derdimiz budur.”

GÜN SAYIYORUZ
“İktidar mazeret üretme merkezi değildir. İktidar kuvveti insanı bozar ve bir zafiyet yaşatır. İktidarın bozma etkisinin bütün tecellilerini gördük mevcut yönetimde. Gördüğümüz maharetsiz iktidar tablosu artık memleketi taşıyamıyor. Biz de taşıyabilir bir kadro ile hazırlanıp memleket hizmetine gün sayıyoruz.”

Ortahisar İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Erdal Uzun 237 oy alırken rakibi 63 oyda kaldı. Uzun, güven tazeledi.

Ağıralioğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Selahattin Özcan ile bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi