FİRMANIZI TANITIR MISINIZ?
2008’de kurulan Balıkçıoğlu Şirketler Grubu’nun Trabzon Şubesiyiz. Mağazamızı 3 yıldır Trabzon’da hizmet veriyor. Mağazamızda her yıl modaya uygun olarak ürünlerimizi tasarlayarak satışa sunuyoruz. Genelde, klasik modern ürünler satıyoruz. Klasik ve modern ürünlerin harmanlayarak, tasarım ürünler yapıyoruz. Tasarımları, Balıkçıoğlu Şirketler Grubu’nun, yerli ve yabancı iç mimarları tasarlıyor. 

BU YILIN TERCİH EDİLENLERİ NELER?
Emo Home olarak Trabzon şubesini, işletiyoruz. Fiyat aralığı olarak her kesime hitap ediyoruz. 8.000-25.000 TL arasında takımlarımız var. Müşteri memnuniyetini sağlamak adına evlerine bir Emo Home ürünleri yerleştirsinler diye her kolaylığı, taksiti sağlıyoruz. Bütçeye uygun zarar etmeyecek şekilde ürünlerimizi satıyoruz. Geçen yıl Clara koltuk takımı, en çok satılan ürünümüz. Bu yıl ise Ella, Anna ve Pablo ürünlerimiz çok satılanlar arasında. Müşteriler den çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Herhangi bir problem çıktığında bu sorunları hemen hallediyoruz.

UZUN YILLAR KULLANABİLİYOR
Belirli bir çizgimiz var klasik modern, ürünler tercih ediyoruz. Büyük salonlar için genelde ürün tasarlıyoruz ama müşterinin isteğine göre boyutlarıyla da oynayabiliyoruz. Ürünlerimizde, kumaşımız leke tutmuyor. Koltukların oturma bölgesini kaliteli ürünlerden yapıyoruz. Kasnak kısımlarımızda ahşap tercih ediyoruz. Melamin, kaplama pek yamıyoruz. Süngerlerimizde, dökme süngerler kullanıyoruz. Malzeme olarak en iyisini kullanıyoruz. Şıklığı, konforu, estetiği ön planda tutarak tasarımlarımızı yapıyoruz. Eğer firma kullanımına dikkat edilirse uzun yıllar ürünlerimiz kullanılabiliyor.

ÜRÜNLERİNİZ NEDEN TERCİH EDİLİYOR?
Ev hanımları genelde temizlik açısından kapitone ürünleri pek tercih etmezler. Kapitone ürünler temizleme açısından zahmetli fakat müşteri ürünlerimizi gördükten sonra kapitone modellerimizi tercih ediliyorlar. Bu bizi çok memnun ediyor. Ürünlerimiz, kaz tüyünde yapılıyor. Ürünlerle ilgili herhangi bir şikayet almıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında çok fazla tercih ediliyoruz.

SONNOKTA YADİGAR AYGÜN

Editör: Haber Merkezi