SONNOKTA ÖZEL HABER - Trabzon’un dev yatırımları arasında yerini alan ve uzun bir duraklamanın ardından yeniden çalışmaların hızlandığı Kanuni Bulvarı’nda eksikler bitmiyor. Nisan ayında trafiğe açılan Akyazı Tüneli içerisinden 441 metre uzunluğundaki Kanuni Tüneli sayesinde Kanuni Bulvarı boyunca yer alan 2 Nolu Beşirli ve Şenyuvam bölgelerine ulaşım sağlayan yol adeta korku tünelini andırıyor.

MAHALLELİ TEDİRGİN
Yürütülen çalışmalar neticesinde uluslararası bir yol konumuna ulaşan geçiş güzergahında aydınlatma hatlarının olmayışı sürücü ve yayaları tedirgin ediyor. Yolda araç sahipleri ve yayaların can güvenliğinin bulunmadığını belirten mahalleli, “Hizmeti yapanlardan Allah razı olsun ancak bu kadar güzel bir yola zifiri karanlık hal yakışmıyor. Yetkililerin bu işe el atmasını bekliyoruz” dedi.

DOLMUŞ BİLE GİTMİYOR
Kanuni Bulvarı’nın bölgeden geçmesiyle birçok açıdan mağdur olduklarını belirten mahalle halkı, “Beşirli dolmuşları, Kanuni Bulvarı güzergâhından geçmiyor. Durak başkanları ve Şoförler Odası’na konuyu ilettik ancak bir sonuç alamadık. Dolmuşçuların aynı zamanda taksileri var. Meydan’dan Beşirli sahile 2,5 TL’ye geliyoruz oradan eve çıkmak için taksiye 8 TL veriyoruz” diye isyan etti.

Editör: Haber Merkezi