Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü Mahallesinde İlknur Kul’un işletmeciliğini yaptığı Freshouse Cafe Restaurant Pastane görkemli bir törenle açılışını gerçekleştirdi. Kaşüstü’nde hizmet vermeye başlayan Freshouse Cafe Restaurant Pastanesi farklı lezzetleri ve kaliteli hizmetiyle kısa zamanda Kaşüstü’nün nezih mekânları arasında yerini alacağa benziyor.

Kaşüstü Hal Pazarlama Yanında hizmet vermeye başlayan Freshouse Cafe Restaurant Pastanesi, toptan satış fiyatına perakende satış gerçekleştirerek vatandaşların siparişlerini kapısına kadar götürecek. Kadın İşletmecinin eliyle farklı bir konsept kazanacak olan Freshouse Cafe Restaurant Pastanesi, damak tadına düşkün olanların uğrak mekanı haline gelecek.

Freshouse Cafe Restaurant Pastanesinin açılış törenine Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, İşletme sahibi İlknur Kul’un eşi iş adamı Mehmet Kul ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçenin geliştiğini, değiştiğini belirterek açılışı gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Başkan Sağıroğlu “Yomra ilçemizin gelişmesi için iki ana lokomotifimiz var. Biri öğrencilerimiz, onlarla beraber ilçemizin çehresini değiştirdik. Diğeri en önemli olan lokomotifimiz Arap Bölgesinden gelen turistlerimiz. Burada bizlere, çalışanlara, vatandaşlara, işletme sahiplerine çok önemli görevler düşüyor. Bizim bölgeyi inşaat sektörü de dâhil turistler ayakta tutuyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi