Maçka ilçesinde temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam ederken, virüsün yayılmasını önlemek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Maçka Belediyesi, yeni tip koronavirüsle mücadeleyi maksimum hassasiyetle sürdürüyor. Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ın talimatıyla ilgili birimler sahada vatandaşların koronavirüs salgınından korunması adına çalışmalarını sürdürürken bugüne kadar yapılan hizmetler vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Maçka Belediyesi destek hizmetleri müdürlüğü dezenfeksiyon ekipleri, ilçe genelinde parkların, spor alanlarının, sokaklar, Pazar yerleri, çöp kovaları, konteynırlar ile durak ve bankların dezenfekte işlemlerini yaparak salgın riskine karşı tedbirleri alıyor.

SİZİN İÇİN BİZ ÇALIŞIYORUZ

Yeni tip koronavirüsün yayılmasını önlemek adına ilk günden bu yana sahada çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ettiklerinin altını çizen Belediye Başkan Koray Koçhan, “Biz sizler için çalışıyoruz. Lütfen sizde bizim için evden çıkmayın. Yapılan uyarılara uyun. Özellikle devletimizin uyarılarına uyulması gerekiyor. 65 yaş üstü vatandaşlarımız için Vefa sosyal destek grubu oluşturulmuştur. Maçka Belediyesi olarak tüm personel ve araçlarımız ile vatandaşlarımızın yanındayız. Yeter ki zorunda olmadıkça evden çıkmayalım. Ben bu hassasiyeti gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi