Başkan Koçhan’ın talimatıyla ilçede ki tüm ticari minibüs ve taksiler dezenfekte edilerek, vatandaşlara evlerinde kalma çağrısı gerçekleştirildi.

Maçka Belediyesi koronavirüsüyle mücadele çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Koray Koçhan, ulaşımının vazgeçilmesi olan taksiler ve ticari minibüslerin dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdi.

ARAÇLARIMIZA DEZENFEKTAN KOYMALIYIZ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, koronavirüsüyle mücadelede toplumun her kesimine önemli görevler düştüğünü belirtirken, “Bu virüsle başa çıkabilmenin en önemli yolu, üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek; kişisel hijyenimize özen gösterirken, evden dışarı zorunlu olmadıkça çıkmamaktır. Araçlarımızı da her zamankinden daha temiz bir şekilde yolcularımızın kullanımına sunmak. Bu süreçte, tüm ticari taksi ve minibüslerimizin dezenfekte çalışmamızı gerçekleştirdik. Her haftada bu çalışmayı yenileyeceğiz. Ayrıca tüm araçlarımıza dezenfektan bulundurmalıyız. Bu hassasiyeti tüm şoför esnafından rica ediyoruz. Bu süreci hep birlikte atlatacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi