SONNOKTA HÜSEYİN TERZİ - Milliyetçi Hareket Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Ramis Sunguroğlu dün basın toplantısı düzenledi. Projeleri, hedeflerini ve neden aday olduğuna dair açıklamalarda bulunan Sunguroğlu, Arsin’in iyi yönetilmediğini iddia etti. “Hayatımı, hep Arsin’e bir şeyler katma ve kazandırma adına vakfettim” diyen Sunguroğlu, “Uzun yıllar sürdürdüğüm Arsin TEDAŞ İşletme müdürlüğünün ardından, 10 yıl belediye başkanlığı görevini üstlendim. Halen kooperatif başkanlığını yürüttüğüm ilçemde, son 15 yıldır belediye idaresinin ve hizmetlerinin yetersiz olduğu, insanların birbirine düşürüldüğü, adaletsizlik ve adam kayırmanın ön planda olduğu bir yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN
Sunguroğlu konuşmasına şöyle devam etti: Biz memleketimizi, ilçemizi iyi tanıyoruz. Varlarını ve yoklarını iyi biliyoruz. Toprağı bereketli, insanı kıymetli ilçemizin hak ettiği yere bir türlü gelemediğini, getirilemediğini de çok iyi biliyoruz. Biz bu kötü gidişata dur demek için ve ilçemizde mevcut problemlerin çözümünü boynumuzun borcu bildiğimiz için bu kutlu göreve talip oluyoruz. Allah nasip ederse, Arsinli hemşerilerimin destekleriyle birlikte en kısa zamanda ilçemizi hak ettiği yere getireceğime, bunun için ayrım yapmadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden elimden gelenin en fazlasını yapmaya gayret göstereceğime söz veriyorum.

HİZMETLERE TEŞEKKÜR EDİP...
Bu bağlamda Arsin’de; başta altyapı sorunları olmak üzere, turizm ve daha pek çok alandaki projelerimizi hayata geçirmek için herkese eşit mesafede durarak, hesaplaşmak yerine barışarak, adil ve tarafsız hizmet anlayışını tesis ederek, 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden yine hemşerisi olduğum, doğduğum, büyüdüğüm ilçem Arsin’den Belediye Başkan Adayı olduğumu bütün ilçe halkım ve kamuoyu ile sizlerin vasıtasıyla paylaşmaktan onur duyuyorum. Yapılan hizmetlere teşekkür edip, eksikleri tamamlamak, yanlışları doğrusu ile değiştirmek, kısacası Arsin’i yeniden inşa etmek için geliyoruz.

Editör: Haber Merkezi