SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde konuştu. Başkan Zorluoğlu’nun açıklamaları şöyle: “Geldiğimiz günden itibaren seçim beyannamemizdeki söz verdiklerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Daha istişareye açık, vatandaş odaklı yönetim anlayışını yerleştirme amacındayız.”

UZMAN KADRO ÇALIŞIYOR
Başkan Zorluoğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ganita’dan Akyazı’ya kadar Gülcemal’i de içine alacak şekilde bir çalışma yaptırıyoruz. Belediyedeki arkadaşlarımızla birlikte yurt dışından uzmanlar da konu ile ilgili çalışma gerçekleştiriyor. Bunlar tamamlandığında ortaya bir manzara çıkacak ve orası öncelik Trabzon insanı olmak üzere, turistlere de çok iyi hizmet verecek bir merkez haline gelecek.”

DOLMUŞLAR DEĞİŞECEK
Başkan Zorluoğlu, “Dolmuşların modernizasyonu konusunda büyük oranda anlaştık ve bunları değiştireceğiz. Otobüslerimizin de bir kısmı eski. Bu konuda da tepki alıyoruz. İlk etapta 20 yeni otobüs almayı düşünüyoruz” dedi. Zorluoğlu, atamalarla ilgili de konuşarak, “Bu atadığımız arkadaşlar hızımıza ayak uyduramazlarsa bunlardan da görevden alacaklarımız olabilir” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Zorluoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Başkan Ersen Veda Küçük’e basın mensuplarının her zaman yanında olacağını belirtti

Editör: Haber Merkezi