GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ile Çarşıbaşılı muhtarlar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarete katılan muhtarlar mahallelerine yapılan yatırımlar nedeniyle Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Yılmaz, Büyükşehir ile birlikte ilçelerinin önemli yatırımlar aldığını dile getirerek, “Geçmiş yıllarla kıyaslanamayacak kadar asfalt ve beton yol döküldü. Bu hizmetlerin mahallelerimize ulaşmasında Büyükşehir Belediyemiz lokomotif rolünü üstlendi. Bunun için Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. İnşallah bu hizmetler artarak devam edecek” dedi. Başkan Gümrükçüoğlu ise yapılan hizmetleri imkânlar ölçüsünde halka ulaştırmak amacında olduklarını dile getirdi.

CANALİOĞLU SÜREKLİ SAHADA
CHP Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu, belediye başkan adaylığında belirsizlik sürerken sahada adaymış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Sürekli vatandaşlarla bir araya gelen Canalioğlu, şehrin sorunlarını masaya yatırıyor karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. Vatandaş ve esnafın da bağrına bastığı Canalioğlu’na belediye başkan adayı olması konusunda baskıların devam ettiği öğrenildi. Vatandaşların adaylık konusundaki talebine şimdilik sessiz kalan Canalioğlu’nun önümüzdeki günlerde kararını vermesi bekleniyor. Ayrıca Canalioğlu belediye başkan adayı olursa CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı mı olacak yoksa sadece CHP’den mi aday olacak merak ediliyor.

ÇEBİ İKNA OLACAK MI?
Araklı’da Saadet Partisi’nden iki dönem belediye başkanlığı yapan Ümit Çebi’nin adı şu sıralar partisinden tekrar belediye başkan adaylığı için ön plana çıkıyor. Araklı’da iki dönemde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Çebi’nin yeniden Saadet Partisi’nden belediye başkan adayı olması için partili arkadaşlarının kendisine baskı yaptığı öğrenildi. Ancak Başkan Çebi’nin belediye başkan adaylığı defterini kapattığı, tekrar aday olmayı düşünmediği öğrenildi. Çebi önceki açıklamalarında da belediye başkan adayı olmayacağını dile getirmişti. Bakalım ilerleyen günlerde adaylık noktasında partililer Çebi’yi ikna edebilecekler mi?

ÖZBAKIR SAHAYA İNDİ
Türkiye Gençlik Vakfı Arsin İlçe Temsilciliği görevinden istifa ederek AK Parti’den Arsin Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Sedat Özbakır, seçim çalışmalarına erkenden başkadı. Genç Arsinliler Derneği’nde de dört yıldan beri başkanlık yapan Özbakır, ilçedeki gençlerin desteğini almış durumda. İlçede sevilen isimlerden olan Özbakır, ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde partisine destek istiyor. Özbakır, bir yandan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlerken bir yandan da projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

Editör: Haber Merkezi