Belediyenin borçlarından yakınan Belediye Başkanı Gürsoy’a tepki gecikmedi. Vatandaşlar, “Burası ağlama duvarı değil. Borç var demek kolay, iş yapmak zor demek ki” dedi

50 MİLYON TL BORÇ

31 Mart seçimlerinde göreve gelen Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’un belediyenin borçlarından yakınması ilçede tepki çekti. Gürsoy’un yakın çevresine, “Belediyemizin 50 Milyon TL borcu var. Kısa sürede iş yapamayız” dediği iddia edildi. Gürsoy gazetemize verdiği röportajda da, “Belediye olarak ülkenin sıkıntısını biz de yaşıyoruz. Geçmişten gelen borçlar ve kesintiler de olduğundan biz belediye bütçesi ile sadece maaş ödeyebiliyoruz” demişti.

KOLTUKTAN İNDİRİRİZ

Belediye Başkanı Gürsoy’un borçlardan yakınmasına tepki gösteren Arsinli vatandaşlar, “AK Parti ilçede dördüncü dönemini yaşıyor. Gürsoy belediyenin durumunu bilmiyor muydu. Göreve gelene kadar proje sundu, ama göreve geldikten sonra ekonomiden dert yanıyor. Burası ağlama duvarı değil. Borç var demek kolay, iş yapmak zor demek ki. Gürsoy söz verdiği projeleri hayata geçirsin. Yoksa, nasıl kendisini başkan yaptıysak koltuktan indirmesini de biliriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi