Trabzon'un Of İlçesinde 14 Ağustos günü yaşanan sel felaketinde Sugeldi mahallesinde aracıyla birlikte heyelan altında kalarak hayatını kaybeden 53 yaşındaki Yılmaz Hacımahmutoğlu, Çaykara ilçesinde göz yaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sel felaketinde özel aracı ile seyahat ederken toprak kayması ve sel sonucu metrelerce sürüklen ve aracının içinde hayatını kaybeden daha sonra AKUT,UMKE ve Trabzon Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından cansız bedeni araçtan çıkarılan Hacımahmutoğlu’nun cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Burada yapılan otopsinin ardından Hacımahmutoğlu’nun cenazesi defnedilmek üzere Çaykara ilçesi Çayıroba mahallesindeki evine getirildi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek, Çaykara İlçesinde bulunan Daire Amirleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile çok sayıda vatandaş katıldı. Merhumun naaşı Koronavirüs tedbirlerinin uygulandığı cenaze namazının ardından evlerinin yan tarafında bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Editör: Haber Merkezi