KASABANIN ŞERİFİ

AK Partili Orhan Bıçakçıoğlu’ndan Beşikdüzü Belediye Başkanlığını devralan CHP’li Ramis Uzun, mali tabloyu inceleyince şok yaşadı. Devir teslim töreninde Uzun’a, “5 yıl önce senden 17 milyon TL borçla aldığım belediyeyi ters çevirip 71 milyon TL borçla sana geri teslim ediyorum” diyen Bıçakçıoğlu, bu sözleriyle de gündem olmuştu.

71 MİLYON LİRA DEĞİL

Başkanlık koltuğuna oturan CHP’li Uzun’un ise, art arda gelen borçlarla adeta şaşkına döndü. Bıçakçıoğlu’nun bıraktığı borcun 71 milyon TL değil 100 milyon TL’nin üzerinde olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Beşikdüzü’nde borç listesini kabartan konuların teleferik, Şehit Erdal Kurtoğlu Parkı, yeni kapalı pazaryeri ve beton ihaleleri olduğu ifade edildi.

BİLGİLENDİRME YAPACAĞIZ

Beşikdüzü Belediyesi’nin CHP’li başkanı Ramis Uzun ise önümüzdeki günlerde borç listesinin bir pankartını belediye binasına asarak kamuoyu ile paylaşacak. Başkan Uzun, “Borcun 100 milyon liranın üzerinde olduğu doğru. Beklediğimizden farklı rakamlarla karşılaştık. Zaten yakında bu konuda kamuoyunu bilgilendireceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi